ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ακόμη ένα πύρινο μέτωπο στην περιοχή Λαπάτσα - ‘Γίνεται προσπάθεια για να μην καούν κατοικίες’

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ακόμη ένα πύρινο μέτωπο στην περιοχή Λαπάτσα - ‘Γίνεται προσπάθεια για να μην καούν κατοικίες’

Χωρίς ανάσα προχωρούν οι προσπάθειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Δασών για κατάσβεση εστιών φωτιάς ανά το παγκύπριο. Αυτή τη φορά, νέα πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή Λαπάτσα, στην επαρχία Λευκωσίας.

ΤΟ ThemaOnline επικοινώνησε με τον Υπεύθυνο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέα Κεττή ο οποίος μας ενημέρωσε ότι στην εν λόγω περιοχή βρίσκονται 3 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά.

Παράλληλα, έχει ήδη σταλεί βοήθεια πτητικών μέσων, από το Τμήμα Δασών, τα οποία και επιχειρούν παράλληλα, κάνοντας ρίψεις νερού από αέρα.

Αυτή την ώρα γίνεται προσπάθεια για να προστατευθούν καποια υποστατικά, αλλά και κατοικίες.

 

**Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.