Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Λουβαρά

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Λουβαρά

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά που ξέσπασε στην επαρχία Λεμεσού και συγκεκριμένα στην περιοχή Λουβαρά φαίνεται να έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Η φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 11:30 χρειάστηκε την συνεργασία του Τμήματος Δασών με την Πυροσβεστική Υπηρεσία αφού κατέφθασαν τόσο επίγειες, όδο κσι εναέριες δυνάμεις για να καταφέρουν να τη θέσουν υπό έλεγχο.

Το Τμήμα Δασών υπενθυμίζει ότι ο  κίνδυνος έκρηξης και επέκτασης δασικών πυρκαγιών, είναι σε επίπεδο «Κόκκινου Συναγερμού». Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι : 1407 και 112.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέτρα για πυρόπληκτους: Σε τρεις δόσεις τα χρήματα για κατοικίες που καταστράφηκαν ολοσχερώς – Τι θα γίνει με τα τουρκοκυπριακά

Μέτρα για πυρόπληκτους: Σε τρεις δόσεις τα χρήματα για κατοικίες που καταστράφηκαν ολοσχερώς – Τι θα γίνει με τα τουρκοκυπριακά

Για την εκτίμηση των ζημιών θα χρησιμοποιηθούν τρέχουσες τιμές της αγοράς με τη βοήθεια του ΕΤΕΚ δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου.

BEST OF TOTHEMAONLINE