Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Λουβαρά

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Λουβαρά

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά που ξέσπασε στην επαρχία Λεμεσού και συγκεκριμένα στην περιοχή Λουβαρά φαίνεται να έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Η φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 11:30 χρειάστηκε την συνεργασία του Τμήματος Δασών με την Πυροσβεστική Υπηρεσία αφού κατέφθασαν τόσο επίγειες, όδο κσι εναέριες δυνάμεις για να καταφέρουν να τη θέσουν υπό έλεγχο.

Το Τμήμα Δασών υπενθυμίζει ότι ο  κίνδυνος έκρηξης και επέκτασης δασικών πυρκαγιών, είναι σε επίπεδο «Κόκκινου Συναγερμού». Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι : 1407 και 112.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE