Εκτός ο Σεράν, κρίνεται των Λαϊφη και Εντέ

Εκτός ο Σεράν, κρίνεται των Λαϊφη και Εντέ

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Ιακοβένκο και Γκαρσία. Ο Σεράν έμεινε εκτός αποστολής για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Παπαδόπουλος

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ανόρθωσης: 

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αυριανού (16:00) αγώνα με την ΑΕΚ στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γκαρσία Ιακοβένκο ενώ εκτός έμεινε και σήμερα ο Σεράν. Λαΐφης και Εντέ ακολούθησαν μέρος του κανονικού προγράμματος και η συμμετοχή τους θα κριθεί αύριο. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του κ. Πάους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE