ΛΕΜΕΣΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Άλλες 45 καταγγελίες για παραβίαση του διατάγματος

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Άλλες 45 καταγγελίες για παραβίαση του διατάγματος

Έκκληση για ακόμη μια φορά κάνει η Αστυνομία Λεμεσού για συμμόρφωση του κοινού στο διάταγμα περιορισμού της μετακίνησης, καθώς άλλες 45 καταγγελίες έγιναν το τελευταίο 12ώρο στην πόλη και Επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Ιωάννη Σωτηριάδη, από τις 06:00 μέχρι τις 18:00 (26/3), 22 μηχανοκίνητα περίπολα προχώρησαν σε έλεγχο 1325 οχημάτων και 254 πεζών, από τον οποίον προέκυψαν 43 καταγγελίες.

Άλλες δυο καταγγελίες έγιναν στο πλαίσιο 241 ελέγχων υποστατικών και συγκεκριμένα αφορούσαν μια καφετέρια και ένα ενεχυροδανειστήριο.

Υπενθυμίζεται ότι από την Τετάρτη (25/3) μέχρι την Πέμπτη (26/3) τα ξημερώματα, στις 06:00, είχαν γίνει 65 καταγγελίες, 63 που αφορούσαν πεζούς και οδηγούς και δυο που αφορούσαν υποστατικά που λειτουργούσαν κατά παράβαση του διατάγματος.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE