ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συλλυπητήρια στην οικογένεια του 58χρονου από τον πρώην πρόεδρο του Δ.Σ. της Cobalt

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συλλυπητήρια στην οικογένεια του 58χρονου από τον πρώην πρόεδρο του Δ.Σ. της Cobalt

Ο πρώην πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της αεροπορικής εταιρείας Cobalt, Γρηγόρης Διάκος, εξέφρασε ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του 58χρονου πιλότου, ένα από τα τρία θύματα του κορωνοϊού στην Κύπρο.

Ο κ. Διάκος, όπως σημειώνει σε μήνυμά του στο facebook, εκφράζει στήριξη στους οικείους του εκλιπόντα και εκ μέρους των πρώην συναδέλφων της Cobalt.

Με αφορμή την τραγική είδηση στέλνει και μήνυμα στην κυπριακή κοινωνία για να λάβει τα μέτρα προστασίας και περιορισμού, με στόχο να αντιμετωπιστεί ο ιός.

Αυτούσιο το μήνυμα του κ. Διάκου: «Τα θερμά μου συλλυπητήρια τόσο εμένα όσο και όλων των πρώην συναδέλφων της Cobalt στην οικογένεια του εκλιπόντος 58 χρόνου πρώην συναδέλφου.
Φίλοι μου πρέπει να πάρουμε όλα τα μέτρα που χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση,τον πόλεμο υγείας ,να βοηθήσουμε το Ιατρικό και παρα ιατρικό προσωπικό για να κερδίσουμε τον αγώνα με την δική μας συνεργασία και υπευθυνότητα .Όταν γίνεται μια μάχη δεν χωράει ούτε ο τσαμπουκκας ούτε ο εγωισμός. Υπαρχουν οδηγίες από τους ειδικούς επιστήμονες που πρέπει να ακολουθήσουμε .Ας επιτέλους συμπεριφερθούμε μια φορά σοβαρά για να κερδίσουμε αυτή την μάχη και να περιοριστουμε σπίτι μας Γιατί πρέπει πάντα να θέλουμε απειλή η αστυνόμευση για να συμπεριφερόμαστε λογικά? .Αν συμπεριφερθούμε σωστά αυτή η μάχη θα τελειώσει σύντομα και με τις λιγότερες ανθρώπινες απώλειες.Μενουμε σπίτι ,περιορίζουμε τις κινήσεις μας και τηρούμε τις οδηγίες υγείας είναι τόσο απλό».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Σκοτώθηκε στα πλήγματα που εξαπέλυσε το Ισραήλ στη Βηρυτό χθες, Παρασκευή, o αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, Αμπάς Νιφορουσάν. Τις τελευταίες ημέρες τα χτυπήματα από το Ισραήλ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση ενώ δεν αποκλείει χερσαία επέμβαση στον Λίβανο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top