ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αναστολή εκποίησης ακινήτων και δόσεων δανείων, ζητεί ο Σύνδεσμος Προστασίας Δανειοληπτών

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αναστολή εκποίησης ακινήτων και δόσεων δανείων, ζητεί ο Σύνδεσμος Προστασίας Δανειοληπτών

Την άμεση αναστολή οποιονδήποτε διαδικασιών εκποίησης ακινήτων, καθώς και των δόσεων των δανείων, χωρίς οποιαδήποτε χρέωση τόκων, ζητεί ο Σύνδεσμος Προστασίας Δανειοληπτών Τραπεζών ΣΥ.ΠΡΟ.ΔΑ.Τ..

Σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος, καλεί τους δανειολήπτες που έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν να πληρώνουν τις δόσεις τους, να το κάνουν.

Επιπλέον λόγω της σημερινής κατάστασης, αλλά και ενόψει του γεγονότος ότι υπάρχουν δανειολήπτες που είτε αμέλησαν, είτε αποστερήθηκαν λόγω παραπληροφόρησης της δυνατότητας για ένταξη στο Σχέδιο ΕΣΤΙΑ, κρίνει ότι είναι σωστό και δίκαιο να δοθεί παράταση "αποδοχής Αιτήσεων", ούτως ώστε να τους δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία.

«Μέρος της οικονομίας της κάθε χώρας αποτελούν οι επιχειρηματίες, τα νοικοκυριά και γενικά όλοι οι δανειολήπτες και ζητούμε να τους δοθεί το μερίδιο που τους αναλογεί από το 1,3 δισ. που θα διατεθούν προς την Κυπριακή Δημοκρατία από την Ευρωπαϊκή Ένωση», προστίθεται.

Όπως αναφέρεται, τα γραφεία του Συνδέσμου θα παραμείνουν κλειστά. Οι δανειολήπτες θα εξυπηρετούνται τηλεφωνικά και μέσω email.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE