ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εξιτήριο πήραν οι πρώτοι 2 ασθενείς

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εξιτήριο πήραν οι πρώτοι 2 ασθενείς

Εξιτήριο παίρνουν σήμερα Δευτέρα (16/03) από το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς, δύο ασθενείς που νοσηλεύονται με κορωνοϊό.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι τα δύο άτομα νοσηλεύονται από την περασμένη Τετάρτη 11/03 και αναμένεται να πάρουν εξιτήριο για να μεταφερθούν σε χώρους που ορίστηκαν από την κυβέρνηση μέχρι να περάσουν οι 14 μέρες αυτοπεριορισμού.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με τους γιατρούς του Νοσοκομείου Αμμοχώστου οι υπόλοιποι έξι ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται εκεί είναι καλά στην υγεία τους ενώ η κατάσταση τους βελτιώνεται καθημερινά και η νοσηλεία τους είναι προληπτική αφού τα συμπτώματα τους είναι ήπια.

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή (13/03) λειτούργησε στους υπόγειους χώρους του Νοσοκομείου Αμμοχώστου το Ειδικό Ιατρείο Διαλογής στο οποίο θα γίνονται προκαταρκτικές εξετάσεις ύποπτων κρουσμάτων κορωνοϊού και θα λαμβάνονται δείγματα.

Το Ειδικό Ιατρείο Διαλογής λειτουργεί κατά τη διάρκεια της ημέρας με ραντεβού, ενώ το βράδυ θα ανοίγει σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη, αφού όμως πρώτα οι ασθενείς επικοινωνήσουν με τον τηλεφωνικό αριθμό 1420.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE