Δεν της άφησαν ούτε δείγμα χρυσαφικού – Μπήκαν κύριοι και τα σούφρωσαν όλα

Δεν της άφησαν ούτε δείγμα χρυσαφικού – Μπήκαν κύριοι και τα σούφρωσαν όλα

Με το στόμα ανοικτό έμεινε η ιδιοκτήτρια της οικίας όταν επέστρεψε στο σπίτι της.

Σύμφωνα με το Αστυνομικό Δελτίο, καταγγέλθηκε χθες στην Αστυνομία, από 67χρονη Αγγλίδα υπήκοο η οποία διαμένει μόνιμα στη Λεμεσού, ότι μεταξύ των ωρών 7.15μ.μ. και 11.15μ.μ., χθες, άγνωστοι διέρρηξαν την οικία της και έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, συνολικής αξίας €19,250 περίπου.

Συγκεκριμένα, οι κλέφτες άρπαξαν, 11 χρυσά δακτυλίδια, δύο αντρικά ρολόγια, τρία ζεύγη σκουλαρίκια, τέσσερα χρυσά βραχιόλια και δύο χρυσά περιδέραια.

Από τη σκηνή η Αστυνομία περισυνέλλεξε διάφορα τεκμήρια τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.  

BEST OF TOTHEMAONLINE