Πρώην παίκτης της Δόξας ξεχωρίζει στην Ελλάδα

Πρώην παίκτης της Δόξας ξεχωρίζει στην Ελλάδα

Πρόκειται για τον Στέφανο Σιόντη που αγωνίστηκε πρόσφατα στην Δόξα Κατωκοπιάς, με την οποία είχε περισσότερες από 40 εμφανίσεις σε δύο σεζόν.

Από τον περασμένο Ιανουάριο ενισχύει τις προσπάθειες της Κέρκυρας και η παρουσία του στην Superleague μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε.

Αξίζει να σημείωσε πως σε αφιέρωμα του Sport24.gr, ο Σιόντης βρίσκεται μέσα στις δέκα πετυχημένες μεταγραφές ελληνικών ομάδων για τον περασμένο Ιανουάριο. Στην κορυφή ο Μαρσελίνιο του Ατρόμητου. Στην δεκάδα βρίσκεται και ο Κάρλος Μιλιάζες του Λεβαδειακού, που την περίοδο 2-12-13 είχε αγωνιστεί στην ΕΝΠ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Η διπλωματία δεν κινείται μόνο με δηλώσεις. Κινείται και με επιμονές, αλλά και με εκκωφαντικές σιωπές. Και τα όσα διαδραματίστηκαν από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Άγκυρα το τελευταίο 24ωρο, δείχνουν ότι στο Κυπριακό διαμορφώνεται ένα σκηνικό χαμηλών τόνων, αλλά υψηλής στρατηγικής σημασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE