Ιταλίδα δημοσιογράφος έβρισε τον Αλόνσο και απολύθηκε

Ιταλίδα δημοσιογράφος έβρισε τον Αλόνσο και απολύθηκε

Τα σχόλια και η κριτική έχουν και τα όρια τους, όταν μάλιστα εργάζεσαι ως δημοσιογράφος στο Sky Italia.

Η γνωστή ιταλίδα δημοσιογράφος, Πάολα Σαλούτσι, ανάρτησε ένα σχόλιο στο Twitter, όπου έβριζε τον Φερνάντο Αλόνσο. Το αποτέλεσμα, ήταν να την διώξουν από το Sky Italia και μιλάμε για μια δημοσιογράφο με 28 χρόνια υπηρεσία στην ιταλική τηλεόραση.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο λόγος που απολύθηκε ήταν ο Φερνάντο Αλόνσο. Η Σαλούτσι έκανε ένα ντροπιαστικό σχόλιο: «Αλόνσο, η Scuderia Ferrari ανέκτησε τη μνήμη της και πλέον θυμάται πόσο εγωιστής, ζηλιάρης και ηλίθιος είσαι».

Η Σαλούτσι ήθελε να σχολιάσει την δήλωση του Αλόνσο πως ίσως μετανιώσει που έφυγε από την Ferrari, αν η ιταλική ομάδα κατακτήσει τον τίτλο. Το twitter το έσβησε η ίδια, αλλά ήταν αργά. Παρά το ότι ζήτησε συγνώμη, αντικαταστάθηκε από τον τηλεοπτικό κολοσσό, που διατηρεί τα δικαιώματα της Formula 1.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE