ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τι αποφάσισαν στο Μαξίμου - Δεν κλείνουν όλα τα σχολεία, τι θα γίνει με τις δημόσιες συναθροίσεις

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τι αποφάσισαν στο Μαξίμου - Δεν κλείνουν όλα τα σχολεία, τι θα γίνει με τις δημόσιες συναθροίσεις

Νέα σύσκεψη για τον κορωνοϊό πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (8/3) στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αποφασίστηκαν μέτρα για τη διαχείριση της κατάστασης, τα οποία και θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ωρών από το υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr αποφασίστηκε να μην κλείσουν όλα τα σχολεία της χώρας, παρά μόνο στις περιοχές όπου έχει διαπιστωθεί πρόβλημα.

Επίσης, δεν θα κλείσουν θέατρα, κινηματογράφοι και γήπεδα ούτε και οι εκκλησίες όπως έγινε στην Ιταλία.

Απο την άλλη όμως φαίνεται οτι μέσα στις αποφάσεις τους είναι να κλείσουν τα ΚΑΠΗ.

Επιπρόσθετα θα ληφθούν μέτρα για τις δημόσιες συναθροίσεις και θα υπάρχει συνεργασία με την Εκκλησία ώστε να προτρέψουν τους πιστούς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας και έχουν συμπτώματα να μην προσέρχονται στην Εκκλησία.

Στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου μετείχαν η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο Υπουργός Υγείας Β.Κικίλιας, ο Υφυπουργός Υγείας Β.Κοντοζαμάνης, ο Υφυπουργός παρα τω Πρωθυπουργω αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Εργου  Α.Σκέρτσος, ο Υφυπουργός παρα τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στ.Πέτσας, ο Γ.Γ. του Πρωθυπουργού Γρ.Δημητριάδης, ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Ν.Χαρδαλιάς και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτ.Τσιόδρας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.