ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Το VAR έκανε τη… διαφορά!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Το VAR έκανε τη… διαφορά!

Η Βασιλεία προηγείται του ΑΠΟΕΛ με 1-0 στο ημίχρονο του επαναληπτικού αγώνα της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Μέτριο α’ μέρος από τους γαλαζοκίτρινους, που έχουν καλή αμυντική λειτουργία, αλλά δεν απείλησαν και μπήκαν περισσότερο για να μην δεχθούν γκολ προσπαθώντας να «κτυπήσουν» στην αντεπίθεση. Γκολ με πέναλτι μετά τη χρήση του VAR για τους Ελβετούς με τον Φρέι στο 38′. Κυριαρχεί η τακτική στο ματς.

Την κατοχή στα πρώτα δέκα λεπτά τα είχαν οι γηπεδούχοι και στο 9′ έχασαν την πρώτη φάση του αγώνα. Ο Αντέμι έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση, με τον Βάτερμαν να είναι σε ετοιμότητα.

Στο 12′ ο Βάτερμαν έκανε τρομερό λάθος, καθώς… πάσαρε στον Αντέμι, που έκανε το πλασέ με τον Ολλανδό, ωστόσο, να σώζει και να διορθώνει.

Η ομάδα του Κόλερ συνέχισε να χάνει ευκαιρίες. Στο 21′ ο Κάμπο επεχείρησε το σουτ εκτός περιοχής με πολλά φάλτσα, και ο Βάτερμαν μάζεψε με διπλή προσπάθεια.

Στο 37′ ο Τσέχος διαιτητής Πάβελ Κράλοβετς, αφού πήγε στο VAR, έδειξε την άσπρη βούλα για τη Βασιλεία, έπειτα από μαρκάρισμα του Ιωάννου στον Στόκερ. Ο Φρέι ανέλαβε την εκτέλεση και από τα 11 βήματα άνοιξε το σκορ για το 1-0 το οποίο… «έκλεισε» το α’ μέρος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Βοσνία - Ερζεγοβίνη: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η χώρα από τις πλημμύρες - 19 νεκροί, σπίτια βυθίστηκαν στο νερό - Βίντεο

• Κακοκαιρία Κασσάνδρα: Ξεκίνησε να «χτυπά» τη Δυτική Ελλάδα - Έντονα προβλήματα στην Κέρκυρα - Βίντεο

• Άγρια συμπλοκή στις Κεντρικές Φυλακές: «Έπεσε» ξύλο μεταξύ κρατουμένων για... φαγητό - Δύο τραυματίες

• Κούβα: Μπλακ άουτ στο μισό νησί λόγω έλλειψης καυσίμων

• STEM: Μια σύγχρονη παιδαγωγική προσέγγιση εφαρμόζεται στα σχολεία της Κύπρου - Επιθεωρητής εξηγεί στο «Τ» τι ακριβώς είναι

• Φειδίας Παναγιώτου – Στυλιάνα Αβερκίου: Ταξιδεύει και πάλι το ζευγάρι – Δείτε τον να κοιμάται στα πόδια της αγαπημένης του – Βίντεο



ΠτΔ: Η συνάντηση στη ΝΥ να αποτελέσει το πρώτο βήμα για επανέναρξη συνομιλιών

ΠτΔ: Η συνάντηση στη ΝΥ να αποτελέσει το πρώτο βήμα για επανέναρξη συνομιλιών

Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος και μεταβαίνω στις 15 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη με την προσδοκία ότι αυτή η συνάντηση θα αποτελέσει το πρώτο σημαντικό βήμα για ουσιαστική επανέναρξη των συνομιλιών, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στο Συνέδριο για το Κυπριακό με τίτλο «Κυπριακό: ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ», το οποίο διοργανώνει το ΑΚΕΛ μεταξύ 4 και 5 Οκτωβρίου στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top