ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ-ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ: Έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου στη καμπίνα επιβατών—Η ανακοίνωση της εταιρίας

ΚΥΠΡΟΣ-ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ: Έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου στη καμπίνα επιβατών—Η ανακοίνωση της εταιρίας

Aεροσκάφος των αερογραμμών της  Τus Αirways  που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Λάρνακας για να μεταβεί  με  ναυλωμένη πτήση στη Βασιλεία, παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα με αποτέλεσμα να προσγειωθεί στον αερολιμένα Πάφου.

Όπως έγκυρα αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσιεύμα στο αεροσκάφος επέβαιναν 100 επιβάτες εκ των οποίων αρκετοί οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που αναχώρησαν για να παρακολουθήσουν τον αποψινό (Πέμπτη 27/2) αγώνα του  Europa League μεταξύ Βασιλείας-ΑΠΟΕΛ και 4 μέλη του πληρώματος.

Κρίθηκε σκόπιμο, να πραγματοποιηθεί αναγκαστική προσγείωση στην Πάφο για λόγους ασφαλείας, ενώ η αεροπορική εταιρία έχει εκδώσει σχετική ανακοίνωση εκφράζοντας παράλληλα και τις απολογίες της.

Διαβάστε αναλυτικά: 

Κατά τη διάρκεια της ναυλωμένης πτήσης U81964 της TUS AIRWAYS, η οποία απογειώθηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί από τη Λάρνακα με προορισμό τη Βασιλεία, παρουσιάστηκε τεχνικό θέμα σύντομα μετά την απογείωση του αεροσκάφους με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν αυτόματα οι μάσκες οξυγόνου.

Έχοντας πάντα την ασφάλεια των επιβατών μας ως τη μέγιστη προτεραιότητά μας, το πλήρωμα αποφάσισε αμέσως όπως το αεροσκάφος προσγειωθεί στον Διεθνή Αερολιμένα Πάφου, στις 8 το πρωί περίπου.

Από το περιστατικό δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός και οι 80 επιβάτες της πτήσης αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και μεταφέρθηκαν με λεωφορείο στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας.

Αυτή τη στιγμή, η Εταιρεία βρίσκεται στη διαδικασία διευθέτησης του θέματος και εξεύρεσης της καλύτερης δυνατής λύσης, προκειμένου όσοι επιβάτες το επιθυμούν να μεταφερθούν στον τελικό τους προορισμό με αεροσκάφος άλλης αεροπορικής εταιρείας.

Η TUS AIRWAYS εκφράζει τις ειλικρινείς της απολογίες για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε στους επιβάτης της πτήσης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Νεκρός σε χωράφι στην περιοχή Κολοσσίου, εντοπίστηκε 58χρονος τα ξημερώματα σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top