Ζημιές από σφοδρή κακοκαιρία στην κατεχόμενη Καρπασία

Ζημιές από σφοδρή κακοκαιρία στην κατεχόμενη Καρπασία

Ζημιές υπέστησαν σπίτια, υποστατικά και μάντρες στα κατεχόμενα χωριά Γιαλλούσα, Άγιος Ανδρόνικος, Αγία Τριάδα, Μελάναγρα στην Καρπασία λόγω σφοδρής κακοκαιρίας που συνοδεύθηκε από έντονο χαλάζι.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, λόγω της έντονης βροχής πολλοί δρόμοι έκλεισαν, το νερό μπήκε σε ορισμένα σπίτια, κατέρρευσαν κάποια γκαράζ αυτοκινήτων.

Ο «πρόεδρος» της «επιτροπής άμεσης αντιμετώπισης καταστροφών» που υπάγεται στην «πρωθυπουργία», Χουσεϊν Τζιανίτογλου δήλωσε ότι έχουν ξεκινήσει την εκτίμηση των ζημιών στην περιοχή. Το γραφείο του «επάρχου» ανακοίνωσε ότι ο «δήμος», η «αστυνομία» και η «πολιτικη άμυνα» συνεχίζουν το έργο τους στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE