Λίγη ώρα μετά το δεύτερο e-mail που έλαβαν οι διαιτητές υπήρξε και τρίτο, που επιβεβαίωνε την παράταση της ψηφοφορίας για την συνέχιση ή όχι της αποχής μέχρι τις 21.00 το βράδυ της πρωτοχρονιάς.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται σε αυτό:
«Αγαπητοί Συνάδελφοι καλησπέρα,
Λόγω του ιδιαίτερου της ημέρας, αλλά και για να διασφαλιστεί το γεγονός ότι όλοι έλαβαν γνώση των προηγούμενων email, επαναδιατυπώνουμε το ερώτημα που τέθηκε για ψηφοφορία έτσι ώστε να απαντήσουν ΟΛΟΙ και παρατείνουμε την διαδικασία έως την 21:00.
Οπότε σας καλόυμε να ψηφίσετε με »ΝΑΙ» αν επιθυμείτε στην συνέχιση της αποχής και «ΟΧΙ» στην άρση της αποχής.
Υ.Γ. 1 : ‘Οσοι ήδη ψήφισαν αποστέλλοντας email δεν χρειάζεται να ξαναψηφίσουν.
Υ.Γ. 2 : ‘Οσοι θέλετε μπορείτε να αποστείλετε την ψήφο σας στο κινητό του Χρήστου (69……..Σ.Σ.: Αναφέρεται το κινητό του βοηθού διαιτητή Χρήστου Μπαλτά, μέλους της επιτροπής του οργάνου)»