Παράγοντας άλλης ομάδας Α΄ Κατηγορίας ΕΧΡΙΣΕ τον Κέρκεζ τον κορυφαίο κόουτς – «Για να μπορέσεις να φανατίσεις…» (PIC)

Παράγοντας άλλης ομάδας Α΄ Κατηγορίας ΕΧΡΙΣΕ τον Κέρκεζ τον κορυφαίο κόουτς – «Για να μπορέσεις να φανατίσεις…» (PIC)

Μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον παράγοντα της ΕΝΠ, Κώστα Στρατή, λίγες ώρες μετά το ισόπαλο 2-2 της ομάδας του με αντίπαλο την ΑΕΛ στο «Τάσος Μάρκου».

Αναλυτικά:

«Δύσκολη φάση για την ομάδα μας, παρά την καλή εμφάνιση του Β΄ ημιχρόνου. Απέναντι μας είχαμε μία πολύ καλή ομάδα και τον καλύτερο προπονητή του πρωταθλήματος, κατά την ταπεινή μου άποψη.

Κάποιες αδυναμίες κυρίως στην άμυνα είναι εμφανείς, με αποτέλεσμα να δεχόμαστε εύκολα γκολ και να μην παίρνουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Έγιναν προσπάθειες, αλλαγές που συζητήθηκαν, αλλά το πρόβλημα στην άμυνα παραμένει.

Η μεταγραφική περίοδος είναι κοντά και είμαι σίγουρος ότι αυτοί που είναι κοντά στην ομάδα, ξέρουν πολύ καλά τι χρειάζεται η ομάδα για να συμπληρωθεί…

Επειδή τις τελευταίες μέρες γίνεται πολύς ντόρος για το πάθος που πρέπει να βγάζουν οι ποδοσφαιριστές, θα καταθέσω την προσωπική και ταπεινή μου άποψη.

Σε μια μεσογειακή χώρα όπως είναι η Κύπρος και σε μικρομεσαίες και μικρές ομάδες, για να μπορέσεις να φανατίσεις, να προβληματίσεις και να πάρεις το ζητούμενο, είναι απαραίτητη η παρουσία στην ομάδα, 5-6 καλών και ταλαντούχων Κύπριων ποδοσφαιριστών.

Αν είναι και ντόπιοι, ακόμη καλύτερα. Σίγουρα όλοι είναι επαγγελματίες, όλοι θέλουν να αμείβονται, όμως η πίεση που μπαίνει σε ένα ντόπιο παίκτη, όπως και τα κίνητρα που μπορεί να έχει αλλά και η υστεροφημία του, είναι στοιχεία που τον κάνουν πιο ευαίσθητο…».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE