Συνάντηση Ακιντζί – νέου Σουηδού Πρέσβη στα κατεχόμενα

Συνάντηση Ακιντζί – νέου Σουηδού Πρέσβη στα κατεχόμενα

Με τον νέο Πρέσβη της Σουηδίας στην Κύπρο, Anders Hagblberg συναντήθηκε  στα κατεχόμενα την Τρίτη 22/10 ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, στην συνάντηση μετείχε και ο ειδικός εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Ερχάν Ερτσίν και ο εκπρόσωπός του, Μπαρίς Μπουρτζιού.
 
Στο μεταξύ, όπως επίσης μεταδίδεται από τα κατεχόμενα ο κ. Ακιντζί δέχθηκε σήμερα δύο καλλιτέχνες, τον Τ/κ Γιλτάν Ταστσί και τον Ε/κ, Αδάμο Κατσαντώνη που του έδωσαν το cd single με τίτλο «Σειρά διαπραγματεύσεων» που δημιούργησαν με αφορμή τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό από το 1960 μέχρι σήμερα.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE