Ξεκούραση τέλος. Πιάνουν ξανά δουλειά στην ΑΕΚ

Ξεκούραση τέλος. Πιάνουν ξανά δουλειά στην ΑΕΚ

Με απογευματινή προπόνηση επαναρχίζει η προετοιμασία της ΑΕΚ για τις επόμενες υποχρεώσεις.

Το διάστημα που ακολουθεί είναι άκρως απαιτητικό και ο Τόμας Κρίστιανσεν προτίμησε να δώσει στους ποδοσφαιριστές του την δυνατότητα να ξεκουραστούν, παραχωρώντας τους πενθήμερο ρεπό μετά τον αγώνα με τον Ερμή. Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 και η ομάδα της Λάρνακας επιστρέφει σε ρυθμούς δουλειάς, ενόψει ακόμα ενός πολύ δύσκολου αγώνα αφού στην επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει το ΑΠΟΕΛ.

Στη σημερινή προπόνηση θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το σκηνικό γύρω από τους Βάντερ και Μασάνα οι οποίοι είχαν αποκομίσει προβλήματα τραυματισμού.

Κώστας Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE