Καρνέζης για Νάπολι

Καρνέζης για Νάπολι

Oι εκπληκτικές εμφανίσεις του Ορέστη Καρνέζη τον έχουν κάνει να είναι ένας από τους τερματοφύλακες που ίσως βρεθούν κάτω από τα δοκάρια της Ναπολι για την νέα χρονιά

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport», η Νάπολι δεν είναι ικανοποιημένοι από τους δύο... υπερασπιστές της εστίας της, τον Αργεντινό Μαριάνο Αντούχαρ και τον Βραζιλιάνο Ραφαέλ. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ήδη ο αθλητικός διευθυντής της Νάπολι, Ρικάρντο Μπιγκόν, έχει αρχίσει επαφές με τη διοίκηση της Ουντινέζε για την απόκτηση του Έλληνα πορτιέρο.

Αναφέρεται, επίσης, ότι θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του Αντούχαρ από το «Σαν Πάολο», ενώ πιθανότατα ο Ραφαέλ θα παραμείνει ως αναπληρωματικός. Ο εκπρόσωπος του 29χρονου Έλληνα τερματοφύλακα, Βασίλης Παναγιωτάκης, σχολίασε το συγκριμένο δημοσίευμα με δηλώσεις του στο Tuttomercatoweb.

«Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Θα δούμε τι θα γίνει από τις 20 Μαϊου και μετά, όταν θα γνωρίζουμε καλύτερα τι συμβαίνει πραγματικά με τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Ο Καρνέζης είναι αφοσιωμένος στην Ουντινέζε και μέχρι το τέλος της σεζόν αυτό είναι το πιο σημαντικό» ήταν τα λόγια του Παναγιωτάκη.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE