Εν κινήσει στο Mandovi bridge: Τόσο τόπο και συνουσιάστηκαν πάνω στο μηχανάκι στη μέση του δρόμου!

Εν κινήσει στο Mandovi bridge: Τόσο τόπο και συνουσιάστηκαν πάνω στο μηχανάκι στη μέση του δρόμου!

Η αστυνομία τους εντόπισε χάρη στο Facebook.

Ο άντρας φοράει μόνο ένα μπλουζάκι και τις κάλτσες του και ένα… ζευγάρι γυναικεία πόδια, είναι τυλιγμένα γύρω από τη μέση του. Το περίεργο, αν όχι επικίνδυνο, είναι ότι το εν λόγω ζευγάρι επιδίδεται σε ανάρμοστα πράγματα ενώ βρίσκεται πάνω σε ένα μηχανάκι, σε πολυσύχναστο δρόμο της Ινδίας. 

Κάποιος άγνωστος ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο facebook και, δυστυχώς για εκείνους, χάρη στην τεχνολογία εντοπίστηκαν από την αστυνομία-βρήκαν τα στοιχεία τους από τον αριθμό κυκλοφορίας του δίτροχου. 

Μετά τα δεκάδες like που έλαβε η εικόνα, η αστυνομία εντόπισε τους ασυγκράτητους ερωτευμένους που εξέφρασαν τον έρωτά τους στη γέφυρα Mandovi bridge, και τους οδήγησαν στο τμήμα της Γκόα. Το ζευγάρι, αφού παραδέχτηκε ότι πράγματι ήταν εκείνο πάνω στη μηχανή της αμαρτίας, αποχώρησε με πρόστιμο ύψους 1.000 Ρουπιών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 Προτάσσει τα ΜΟΕ η Αθήνα για την επανέναρξη των συνομιλιών - Είδε Γεραπετρίτη η Ολγκίν

Προτάσσει τα ΜΟΕ η Αθήνα για την επανέναρξη των συνομιλιών - Είδε Γεραπετρίτη η Ολγκίν

Συνεχίζει το σαφάρι επαφών στις εγγυήτριες χώρες η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ενόψει της επόμενης πενταμερούς διάσκεψης, στη Νέα Υόρκη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο. Μετά την Κωνσταντινούπολη και τη συνάντηση που είχε με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, η κα. Ολγκίν, είχε την Πέμπτη συνάντηση στην Αθήνα, με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Κατά τη συνάντηση, η Αθήνα, έστειλε το μήνυμα πως η οικοδόμηση εμπιστοσύνης συνιστά απαραίτητη συνθήκη για την επανεκκίνηση των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE