ThemaOnlinePoll: Δύο χρόνια διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη – Η γνώμη σας μετράει
Δύο χρόνια κλείνουν στις 12 Φεβρουαρίου από την ανάδειξη του Νίκου Χριστοδουλίδη ως νικητή στις Προεδρικές Εκλογές του 2023.
Κάνοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις αυτό το τετραήμερο στη Σκωτία οι δυο αδελφές έφθασαν μέχρι τον Τελικό αήττητες. Ωστόσο, στη μάχη για το χρυσό έχασαν από τις Ισλανδές Elisabeth Einardotir και Berglind Gigla Jonosdottir με 0-2 σετ.
Ωστόσο, οι κοπέλες μας μπορούσαν για το χρυσό αφού και τα δυο σετ ήταν «κλειστά». Στο πρώτο σετ οι Ισλανδές κέρδισαν 18-21 . Στο δεύτερο σετ οι Νατάσα και Κατερίνα τα έδωσαν όλα, αλλά τελικά έχασαν με 20-22 και τον αγώνα με 0-2 σετ.
Στον ημιτελικό οι αδελφές Γιασιουμή κέρδισαν τις Αlexandra Graves και Μiriam Gormally από το Έιρε με 2-0 σετ (21-12, 21-14).
Με τη δεύτερη θέση οι αδελφές Γιασιουμή εξασφαλίζουν αρκετούς βαθμούς ενόψει των επόμενων υποχρεώσεών τους.
Πηγή: ΚΟΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις