Α/ΔΡΟΜΟΣ – Κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές – Η απερισκεψία στο μεγαλείο της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Α/ΔΡΟΜΟΣ – Κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές – Η απερισκεψία στο μεγαλείο της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πραγματικά, είναι να απορεί κανείς με την απερισκεψία μερικών ατόμων, που θέτουν σε κίνδυνο είτε την ίδια τους τη ζωή είτε άλλων.

Θυμό… αυτό το συναίσθημα προκαλεί η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από την σελίδα «I Love Cyprus ΡΕ».

Όπως θα δείτε στην πιο κάτω εικόνα, δύο πρόσωπα, βρίσκονται στο πίσω μέρος μικρού λεωφορείου, για να κρατούν ένα ψυγείο, μήπως και «φύγει».

Τα δύο πρόσωπα, αν και μπορεί να μην το συνειδητοποίησαν, έθεσαν σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή τους, αφού τίποτα δεν τους παρείχε ασφάλεια. Αν τυχόν συνέβαινε κάτι απρόοπτο στον δρόμο και χρειαζόταν ο οδηγός να φρενάρει απότομα, τότε ίσως θα μιλούσαμε για τραγωδία.

Το στιγμιότυπο, όπως αναφέρεται και στην δημοσίευση, είναι από τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE