ΤΖΟΚΕΡ: Λευκωσιάτης και Λεμεσιανός στους τυχερούς – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Λευκωσιάτης και Λεμεσιανός στους τυχερούς – ΠΙΝΑΚΑΣ

Ανάμεσα στους έξι τυχερούς που κατάφεραν επιτυχία στην 2ρη κατηγορία της κλήρωσης του Τζόκερ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (8/9), είναι και δύο πρόσωπα από την Κύπρο.

Πρόκειται για τυχερό που έπαιξε το δελτίο του σε πρακτορείο στον Συνοικισμό Ανθούπολης στην Λευκωσία και άλλον που έπαιξε στην Γερμασόγεια στην Λεμεσό.

Όπως θα δείτε, στην 2ρη κατηγορία πέτυχαν επιτυχία άλλα τέσσερα άτομα.

Οι έξι τυχεροί κερδίζουν από € 18.876,02.

Θυμίζουμε ότι και πάλι δεν υπήρξε τυχερός που να καταφέρει επιτυχία στην πρώτη κατηγορία έτσι, είχαμε νέο τζακ ποτ.

Στην κλήρωση της Πέμπτης (12/9) οι τυχεροί θα μοιραστούς το ποσό των 4 εκατ. τουλάχιστον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.