ΚΥΠΡΟΣ: Δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο – Θέλουν απομάκρυνση της διευθύντριας

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο – Θέλουν απομάκρυνση της διευθύντριας

Με παρατράγουδα ξεκινά η σχολική χρονιά για στο Δημοτικό σχολείο Αγίας Μαρίνας Πόλεως Χρυσοχους, αφού οι γονείς των μαθητών, ζητούν την απομάκρυνση της διευθύντριας.

Μάλιστα, σε έκτακτη γενική συνέλευση των γονιών των μαθητών του εν λόγω σχολείου το της Κυριακής (8/9) αποφασίσθηκε ως μέτρο αντίδρασης, η αποχή των παιδιών τους από την πρώτη ημέρα (9/9).

Σύμφωνα με τους γονείς, η συμπεριφορά της διευθύντριας ανάγκασε αρκετούς εκπαιδευτικούς να εγκαταλείψουν το σχολείο και ότι φέτος, μόνο πρωτοδιόριστοι το στελεχώνουν, για τον ίδιο λόγο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE