Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού τουρίστα στην Πάφο – Λείπει από το σκάφος του

Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού τουρίστα στην Πάφο – Λείπει από το σκάφος του

Επιχείρηση εντοπισμού τουρίστα που λείπει από το σκάφος του στην Πάφο συντονίζει το ΚΣΕΔ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΚΣΕΔ, κατά τις απογευματινές ώρες της 22ης Απριλίου 2025, το Κέντρο ενεργοποίησε το Εθνικό Σχέδιο Ε-Δ ΝΕΑΡΧΟΣ κατόπιν λήψης πληροφορίας, η οποία αφορούσε σε αγνοούμενο άτομο στη θαλάσσια περιοχή κόλπου Χρυσοχούς, που επέβαινε σε ενοικιαζόμενο ταχύπλοο σκάφος.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα σκάφη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, ελικόπτερο της Εθνικής Φρουράς και της Αστυνομίας, τα οποία μέχρι στιγμής δεν εντόπισαν το αγνοούμενο άτομο.

Η επιχείρηση θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE