Το ίδιο και τη δεύτερη φορά, κόντρα στη Λοκομοτίβ Μόσχας, την οποία μάλιστα ΔΙΕΛΥΣΕ μέσα στην έδρα της!
Την τρίτη φορά, κόντρα στη Μίντιλαντ, φαβορί δεν ήταν φυσικά η Λεμεσιανή ομάδα, αλλά ούτε και απόλυτο αουτσάιντερ, αφού ο αντίπαλος δεν «τρόμαζε» και εν τέλει, πήρε μία δραματική πρόκριση στους ομίλους.
Πέρσι, κατάφερε και «πέταξε» εκτός θεσμού την Ελβετική Βασιλεία, η οποία έφτιαξε ένα δυνατό όνομα στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και ήταν μεν το μεγάλο φαβορί, αλλά στα… χαρτιά όπως αποδείχθηκε!
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.
Φέτος, ο Απόλλωνας διεκδικεί την είσοδο του στους ομίλους για 5η φορά στην ιστορία του και αν όλα εξελιχθούν… φυσιολογικά την Πέμπτη 15 Αυγούστου, τότε στα πλέι-οφ θα αντιμετωπίσει την Ολλανδική Αϊντχόφεν.
Μία τρομερά ποιοτική ομάδα, με πολλές ευρωπαϊκές παραστάσεις, η οποία πέρσι έχασε το πρωτάθλημα στο… νήμα από τον πανίσχυρο Άγιαξ, όμως ο Απόλλωνας του Β΄ ημιχρόνου που είδαμε στη Βιέννη, ΜΠΟΡΕΙ να κάνει και φέτος αυτό που μοιάζει… ακατόρθωτο!
Να αποκλείσει ΚΑΙ τους Ολλανδούς, «κουφαίνοντας» την Ευρώπη.
Άλλωστε, η πεποίθηση αυτή ενισχύεται από το γεγονός ότι η Αϊντχοφεν αποκλείστηκε φέτος στον Β΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ από τη… Βασιλεία, την οποία απέκλεισε πέρσι ο Απόλλωνας!
Άρα, μόνο άτρωτη δεν είναι η Ολλανδική ομάδα και δικαιούται η Κυπριακή ομάδα να ελπίζει βάσιμα σε μία ακόμα ΥΠΕΡΒΑΣΗ!
Γ.Ι.
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com