ΕΛΛΑΔΑ: Σύντροφος 38χρονου Κυπρίου εξαφανίστηκε μυστηριωδώς – Προγραμμάτιζαν να επιστρέψουν

ΕΛΛΑΔΑ: Σύντροφος 38χρονου Κυπρίου εξαφανίστηκε μυστηριωδώς – Προγραμμάτιζαν να επιστρέψουν

Από την Δευτέρα (5/8) το μεσημέρι, ο 38χρονος Κύπριος αναζητεί την σύντροφό του στην Ικαρία, όταν ξαφνικά χάθηκαν τα ίχνη της!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής ενημερωτικής ιστοσελίδας Protothema.gr, έχει σημάνει συναγερμός στην Ικαρία, ώστε να εντοπιστεί η 34χρονη Βρετανίδα, σύντροφος 38χρονου Κύπριου.

Το πρωί της Δευτέρας (5/8) ο 38χρονος όταν ξύπνησε δεν βρήκε την σύντροφό του και επικοινώνησε μαζί της τηλεφωνικά, με την 34χρονη να του αναφέρει ότι πήγε για τρέξιμο.

Ωστόσο, από εκείνη την ώρα, δεν έδωσε σημεία ζωής με τον 38χρονο Κύπριο στις 12:40 της ίδιας ημέρας να δηλώνει την εξαφάνισή της.

Οι Αρχές έστησαν μεγάλη επιχείρηση για εντοπισμό της 34χρονης, όπου συμμετέχουν Αστυνομία και Πυροσβεστική.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι έφτασε στις 3 Αυγούστου την Ικαρία, και την Δευτέρα 5 Αυγούστου προγραμμάτιζε να επιστρέψει στην Κύπρο, μέσω Αθήνας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE