Ταλαιπωρία για ΑΕΛίστες-Απολλωνίστες – Πιθανόν να μην προλάβουν να πάνε έγκαιρα σε ΓΣΠ και ΑΡΕΝΑ

Ταλαιπωρία για ΑΕΛίστες-Απολλωνίστες – Πιθανόν να μην προλάβουν να πάνε έγκαιρα σε ΓΣΠ και ΑΡΕΝΑ

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στον παραλιακό και υπεραστικό δρόμο Λεμεσού-Λευκωσίας λόγω οδικών έργων.

Αρκετοί φίλοι του Απόλλωνα και της ΑΕΛ που κατευθύνονται προς Λευκωσία και Λάρνακα για τα ματς των ομάδων τους με Σάμροκ και Άρη καθυστερούν στην τροχαία κίνηση και ίσως να μην προλάβουν να πάνε γήπεδο πριν το σφύριγμα της έναρξης.

Η ταλαιπωρία ήδη έγινε αντικείμενο συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς έρχεται να προστεθεί και η ταλαιπωρία με την τροχαία κίνηση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Λεμεσιανοί φίλαθλοι που αναγκάζονται να μεταφέρονται σε άλλες πόλεις και στάδια για τους ευρωπαϊκούς αγώνες των ομάδων τους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE