«Βόμβα» από Σανέ – ΦΕΥΓΕΙ από τη Μάντσεστερ Σίτι!

«Βόμβα» από Σανέ – ΦΕΥΓΕΙ από τη Μάντσεστερ Σίτι!

Πολύ κοντά στο να γίνει κάτοικος Μονάχου για λογαριασμό της Μπάγερν βρίσκεται ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Λιρόι Σανέ.

Μετά από τρία χρόνια στην Αγγλία και την Μάντσεστερ Σίτι, ο Λιρόι Σανέ, αναμένεται να γυρίσει στην Γερμανία για λογαριασμό της νταμπλούχου Μπάγερν Μονάχου. Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «kicker», ο 23χρονος Γερμανός αποφάσισε να γίνει κάτοικος «Allianz Arena» το φετινό καλοκαίρι.

Η Μπάγερν του Νίκο Κόβατς, θα εκταμιεύσει όπως αναφέρει το δημοσίευμα 100 εκατομμύρια ευρώ μαζί με κάποια μπόνους και έτσι ο Σανέ θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός, θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live εικόνα: «Σπουδαία μέρα», στην Κνεσέτ ο Τραμπ - Απελευθερώθηκαν οι 20 ζωντανοί όμηροι

Live εικόνα: «Σπουδαία μέρα», στην Κνεσέτ ο Τραμπ - Απελευθερώθηκαν οι 20 ζωντανοί όμηροι

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με ελπίδες για μια γενικευμένη ειρήνη στη Μέση Ανατολή, το βλέμμα όλου του πλανήτη σήμερα, Δευτέρα (13/10/25) είναι στραμμένο στο Ισραήλ, όπου απελευθερώνονται οι όμηροι της Χαμάς, στο πλαίσιο της εφαρμογής της πρώτης φάσης της συμφωνίας για την εκεχειρία στη Γάζα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE