«Βόμβα» από Σανέ – ΦΕΥΓΕΙ από τη Μάντσεστερ Σίτι!

«Βόμβα» από Σανέ – ΦΕΥΓΕΙ από τη Μάντσεστερ Σίτι!

Πολύ κοντά στο να γίνει κάτοικος Μονάχου για λογαριασμό της Μπάγερν βρίσκεται ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Λιρόι Σανέ.

Μετά από τρία χρόνια στην Αγγλία και την Μάντσεστερ Σίτι, ο Λιρόι Σανέ, αναμένεται να γυρίσει στην Γερμανία για λογαριασμό της νταμπλούχου Μπάγερν Μονάχου. Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «kicker», ο 23χρονος Γερμανός αποφάσισε να γίνει κάτοικος «Allianz Arena» το φετινό καλοκαίρι.

Η Μπάγερν του Νίκο Κόβατς, θα εκταμιεύσει όπως αναφέρει το δημοσίευμα 100 εκατομμύρια ευρώ μαζί με κάποια μπόνους και έτσι ο Σανέ θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός, θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE