ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυροβολούσαν οδηγούς στον δρόμο με αεροβόλο – Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυροβολούσαν οδηγούς στον δρόμο με αεροβόλο – Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Πρόσωπο ή πρόσωπα που πυροβολούσαν στην περιοχή Εναέριου στην Λεμεσό, το βράδυ της Πέμπτης (25/07), αναζητά η Αστυνομία.


Συγκεκριμένα δύο πρόσωπα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις μετέβησαν το βράδυ της Παρασκευής (26/07) στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με τραύματα στο σώμα τους.

Όπως ανάφεραν στους επί καθήκοντι ιατρους, καθώς βρίσκονταν σε μοτοσυκλέτα στον Εναέριο δρόμο Λεμεσού, ένιωσαν πόνους στο σώμα. Μετά από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι νεαρός έφερε σκάγια στο πόδι από αεροβόλο πιστόλι.

Η ίδια διάγνωση έγινε και σε νεαρή, η οποία βρισκόταν συνεπιβάτης στην μοτοσυκλέτα φιλικού της προσώπου στην ίδια περιοχή.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο νοσοκομείο όπου παρέλαβαν καταθέσεις από τα τραυματισμένα πρόσωπα, ενώ γίνονται έρευνες για εντοπισμό του προσώπου ή των προσώπων που πυροβολούσαν με αεροβόλο όπλο στην περιοχή.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: «Θα επηρεάζεται η διαγωγή ενός μαθητή στο απολυτήριο» – Οι πρωτοβουλίες από τον Υπ. Δικαιοσύνης μετά τα έκτροπα το Πάσχα   

VIDEO: «Θα επηρεάζεται η διαγωγή ενός μαθητή στο απολυτήριο» – Οι πρωτοβουλίες από τον Υπ. Δικαιοσύνης μετά τα έκτροπα το Πάσχα  

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης, μιλώντας στο sigma, στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», τόνισε τις πρωτοβουλίες που θα λάβουν αναφορικά με τα έκτροπα που συνέβησαν το Πάσχα σε ολόκληρη την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE