Σε προσωρινή διαθεσιμότητα ο καθηγητής με τις αρρωστημένες ορέξεις – Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 13χρονης

Σε προσωρινή διαθεσιμότητα ο καθηγητής με τις αρρωστημένες ορέξεις – Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 13χρονης

Το Υπουργείου Παιδείας ζήτησε από την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας να θέσει σε προσωρινή διαθεσιμότητα τον φιλόλογο καθηγητής που διδάσκει σε Γυμνάσιο της Επαρχίας Λάρνακας και τελεί υπό κράτηση ως ύποπτος για σεξουαλικής κακοποίηση 13χρονης, καθώς και άσεμνης επίθεσης εναντίον γυναίκας, μέχρις ότου ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Ο 49χρονος καθηγητής συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση όταν η μαθήτρια κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι την παρενοχλούσε σε διάφορα μέρη του σώματος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρενόχληση άρχισε από τον περασμένο Σεπτέμβριο και χθες η μαθήτρια ενημέρωσε τους γονείς της οπότε και έγινε η καταγγελία στην Αστυνομία.

Ο 49χρονος καθηγητής φέρεται να είχε καταγγελθεί για παρόμοιες ενέργειες και στο παρελθόν, όταν δίδασκε σε σχολείο της Λευκωσίας.

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώθηκαν δύο χρόνια αφότου ανέλαβε τα ηνία του κράτους, ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Με το σύνθημα τότε, για πάταξη της διαφθοράς, τη διαφάνεια και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, διαπραγματεύεται με ένα ποικίλο και δύσκολο πολιτικό σκηνικό, έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, από τη λύση του κυπριακού, μέχρι τις οικονομικές δυσκολίες και τις περιβαλλοντικές ανησυχίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE