Τον «τσάκωσαν» με διαρρηκτικά εργαλεία – Ομολόγησε πέντε κλοπές στη Λευκωσία

Τον «τσάκωσαν» με διαρρηκτικά εργαλεία – Ομολόγησε πέντε κλοπές στη Λευκωσία

Στα πλαίσια συντονισμένης επιχείρησης η οποία διενεργήθηκε από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, χθες 09/04/2025, ανακόπηκε 33χρονος στο Στρόβολο, όπου σε σωματική έρευνα που του διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν στη κατοχή του, διαρρηκτικά εργαλεία.

Αμέσως αυτός, συνελήφθηκε για το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Ανακρινόμενος ο 33χρονος, παραδέχθηκε την διάπραξη πέντε διαρρήξεων στη Επαρχία Λευκωσίας και υπέδειξε μέρος της κλοπιμαίας περιουσίας.

Ο 33χρονος, αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχ. Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση Διατάγματος Προσωποκράτησης του. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ρευστότητα, δυσπιστία και μάχη συσπείρωσης στο πολιτικό σκηνικό-Πονοκέφαλος συσπείρωσης για τον ΔΗΣΥ

Βουλευτικές: Ρευστότητα, δυσπιστία και μάχη συσπείρωσης στο πολιτικό σκηνικό-Πονοκέφαλος συσπείρωσης για τον ΔΗΣΥ

Η νέα έρευνα της Rai Consultants για τον Alpha Κύπρου αποτυπώνει ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα, χαμηλή εμπιστοσύνη προς τα κόμματα και υψηλό ποσοστό αναποφάσιστων. Με την προεκλογική περίοδο να αποκτά σταδιακά δυναμική, τα κόμματα καλούνται να κινητοποιήσουν τη βάση τους, να επαναπατρίσουν διαρροές και να πείσουν ένα εκλογικό σώμα που εμφανίζεται επιφυλακτικό, αν όχι αποστασιοποιημένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE