Βίοι αντίθετοι – Αισιοδοξία για Ασούμπρε, εμπόδια για Τομάς

Βίοι αντίθετοι – Αισιοδοξία για Ασούμπρε, εμπόδια για Τομάς

Στασιμότητα εμφανίζουν τα μεταγραφικά της Λαμίας παρά την επιθυμία των διοικούντων την ομάδα της Φθιώτιδας να κλείσουν αρκετά θέματα πριν τελειώσει ο Μάιος.

Ακόμη δεν έχει σημειωθεί οριστική εξέλιξη για την ανανέωση του Ντάνιελ Αντέτζο, ο Ζόρζε Φελίπε για τον οποίον σας ενημέρωσε πρώτα το Sport24.gr δεν έχει μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα (παραμένει η αισιοδοξία για θετική έκβαση), ενώ ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος έχει ως προτεραιότητα τον Ατρόμητο και το εξωτερικό.

Δεδομένη ήταν η πρόθεση των Φθιωτών να κρατήσουν στο ρόστερ τους δύο παίκτες που απέκτησαν κατά την παρελθούσα (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο από την ΑΕΚ Λάρνακας. Η περίπτωση του Τζουάν Τομάς έμοιαζε θεωρητικά πιο εύκολη. Τα δεδομένα, όμως, έχουν αλλάξει.

Ο 34χρονος Ισπανός έχει ικανοποιήσει, αλλά η Λαμία θα βάλει «ψαλίδι» στο μπάτζετ για την επόμενη σεζόν. Αυτό συμβαίνει ότι θα υπάρξει σχετική μείωση και σε συμβόλαια. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Λάρνακα, η περίπτωση παραμονής του παρουσιάζει αρκετά εμπόδια.

Αισιοδοξία, αντίθετα, εκφράζεται για τον Ζαν-Λουκ Ασούμπρε. Τα πράγματα εμφανίζονται πιο εύκολα για τον Ιβοριανό, καθώς και η ΑΕΚ Λάρνακας έχει εκφράσει τη διάθεση να τον αφήσει. Δεν θα είναι εκ νέου δανεισμός – ο τρέχων εκπνέει τώρα – αλλά για παραχώρηση.

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.