Νέα ήττα για την Εθνική Γυναικών Κύπρου

Νέα ήττα για την Εθνική Γυναικών Κύπρου

Την τρίτη της ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια δέχθηκε η γυναικεία μας ομάδα στην Καλαθόσφαιρα, που μένει οριστικά εκτός βάθρου στους ΑΜΚΕ. Η εθνική μας έχασε με 82-53 από το Μονακό και ο στόχος πλέον είναι να μην ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο Μαυροβούνιο χωρίς νίκη. Στα τελευταία της παιχνίδια για τον εξαμελή όμιλο, θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (16:30) τη Μάλτα και το Σάββατο (09:30) την Ισλανδία.

Τα δεκάλεπτα: 12-10, 37-20, 59-36, 82-53

Κύπρος (Κάλια Παπαδοπούλου): Β. Ακαθιώτου (14), Π. Όρλοβιτς (11), Μ. Πάγκαλου (8), Χ. Ρουσσάκη (5), Α. Κασάπη (5), Α. Πιτσιλλίδου (4), Σ. Θεολόγου (4), Ε. Πηλακούτα (2), Α. Παπαδούρη, Σ. Παπαδοπούλου-Μπιγκς, Σ. Νίκολας, Ρ. Χριστοδούλου

Ευτύχιος Γιαξής – Απεσταλμένος ΕΑΚ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.