Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος
Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.
Όπως μας ανέφερε επισήμως αρμόδιο άτομο, έχει γίνει διευθέτηση προκειμένου ο Γιάγκου να καταθέσει το πρωί της Πέμπτης (30/05) σε ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου για τα όσα καταλογίζει στον πρόεδρο του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα Νίκο Κίρζη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία στην προκειμένη περίπτωση ενήργησε αυτεπάγγελτα. Ειδική μονάδα εντόπισε τα όσα κατάγγειλε ο Γιάγκου μέσω διαδικτύου και αφού πρώτα αξιολογήθηκαν από υψηλόβαθμο στέλεχος του αστυνομικού σώματος τα όσα υποστηρίζει για τον κ. Κίρζη, κρίθηκε πως χρήζουν περαιτέρω εξέτασης.
Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Γιάγκου καταλόγισε αξιόποινη πράξη στον κ. Κίρζη.
Ο πρώην υπεύθυνος ασφαλείας του Απόλλωνα, σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το πρωί της Τετάρτης (29/05) ισχυρίστηκε πως ο Νίκος Κίρζης έκανε ενέργειες μέσω κινητού τηλεφώνου προκειμένου να επηρεάσει παίκτες ομάδας α΄ κατηγορίας.
Επιδίωξη του τελευταίου, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του Γιάγκου, ήταν να έχουν μειωμένη απόδοση οι εν λόγω ποδοσφαιριστές.
Πρόκειται για σοβαρές καταγγελίες, τις οποίες θα κληθεί να υποστηρίξει με στοιχεία ο Γιάγκου.
Φάνης Μακρίδης
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις