ΕΛΛΑΔΑ

Χάλασε το γλέντι με πυροβολισμούς και μετά πήγε στο καφενείο- Συνελήφθη ο 63χρονος

Χάλασε το γλέντι με πυροβολισμούς και μετά πήγε στο καφενείο- Συνελήφθη ο 63χρονος

Τους χάλασε το γλέντι πυροβολώντας και στη συνέχεια ξεκίνησε για το καφενείο σαν να μην συνέβαινε τίποτα, μέχρι που τον συνέλαβε η αστυνομία και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Ο λόγος για έναν 63χρονο από τα Σέρβια του Νομού Κοζάνης στην Ελλάδα, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής (26/5), μετέβη σε χωράφι που είχαν στήσει πέντε άτομα ηλικίας από 43 έως 48 ετών και σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής espressonews.gr, τους έβρισε και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Ο 63χρονος, σε κάποια στιγμή επέστρεψε για λίγο στο φορτηγάκι του, με την παρέα να πιστεύει ότι το επεισόδιο έληξε. Αντί αυτού όμως, ο 63χρονος επέστρεψε κρατώντας καραμπίνα και αφού έβρισε και απείλησε την παρέα των πέντε, πυροβόλησε δύο φορές προς το μέρος δύο εξ’ αυτών, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν.

Στη συνέχεια ο 63χρονος επέστρεψε στο όχημα του και μετέβη σε καφενείο, όπου και τον εντόπισαν μέλη του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων – Βελβεντού και τον συνέλαβαν, με την υπόθεση να παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος
*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top