Ψάχνει ΧΡΗΜΑ στην αλλοδαπή ο Πετρίδης…

Ψάχνει ΧΡΗΜΑ στην αλλοδαπή ο Πετρίδης…

Εκτός Κύπρου βρίσκεται ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης. Σύμφωνα με δηλώσεις του υπεύθυνου τύπου και επικοινωνίας Νεκτάριος Πετεβίνος, το ταξίδι δεν αφορά το γηπεδικό, αλλά το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας. 

Η χαρακτηριστική του αναφορά στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.

«Κοιτάζουμε διάφορα ενδεχόμενα, ψάχνουμε, διότι υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται να μάθουν για την ομάδα και τις προοπτικές της. Είναι για το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας το ταξίδι του προέδρου, όχι για το γηπεδικό…

Πρέπει να εκμεταλλεύεσαι το εμπορικό όνομα της ομάδας. Το κάναμε και με τα τηλεοπτικά και με τις χορηγίες. Ο ΑΠΟΕΛ εκμεταλλεύεται όσο πιο ισχυρά μπορεί το όνομά του».

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος, φυσικά, δεν έκρινε σκόπιμο να δώσει όλες τις λεπτομέρειες για το ταξίδι του προέδρου, αλλά είναι προφανές ότι… ψάχνει χρήμα στην αλλοδαπή. Για να αντιμετωπιστούν οι τρέχουσες ανάγκες της ομάδας.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη είχε γίνει λόγος για ενδιαφέρον Γερμανών επενδυτών, αλλά προφανώς εκείνη η… ιστορία δεν έχει ευοδώσει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE