10 ‘κτυπήματα’ της βρετανικής πολεμικής αεροπορίας από την Κύπρο κατά την περίοδο των Χριστουγέννων

10 ‘κτυπήματα’ της βρετανικής πολεμικής αεροπορίας από την Κύπρο κατά την περίοδο των Χριστουγέννων

Σε 10 επιτυχημένες αεροπορικές επιδρομές σε 19 μέρες εντός της περιόδου των Χριστουγέννων προέβη η βρετανική πολεμική αεροπορία μέσω κυπριακού εδάφους.

Ως γνωστόν οι βρετανικές επιχειρήσεις μαχητικών στην ανατολή διεξάγονται μέσω των Βάσεων Ακρωτηρίου.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του βρετανικού Υπουργείου Άμυνας οι αεροπορικές επιδρομές διεξήχθησαν μεταξύ των ημερομηνιών 19 Δεκεμβρίου και 6 ιανουαρίου.

«Συνδυασμός μαχητικών της RAF τύπου Typhoon και Tornado, αλλά και drones, υποστηρίζουν Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις στο έδαφος καθώς ισλαμικές δυνάμεις στη χώρα αδυνατίζουν» σημειώνεται μεταξύ άλλων σε σχετικό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα forces.net.

Και προστίθεται: «Η Βρετανία μάχεται κατά των ισλαμιστών, γνωστών ως ISIS, από το 2014, με τα μαχητικά της RAF να έχουν ημερησίως αποστολές πάνω από το Ιράκ και τη Συρία, από την βάση τους στην Κύπρο».

Δείτε VIDEO με κτύπημα drone που εδρεύει στην Κύπρο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.