ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πουρσαϊτίδης: «Κρίμα, ήταν μία μικρή αυτοκτονία από μέρους μας»

Πουρσαϊτίδης: «Κρίμα, ήταν μία μικρή αυτοκτονία από μέρους μας»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο «Αμμόχωστος» ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης, μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

«Η αίσθηση που μας αφήνει το παιχνίδι είναι η λέξη κρίμα. Κρίμα γιατί έγινε μία τεράστια προσπάθεια από τα παιδιά, αφού καταφέραμε να περιορίσουμε έναν αντίπαλο ο οποίος είναι πάρα πολύ ποιοτικός.

Δυστυχώς όμως χάσαμε πάρα πολλές κλασικές ευκαιρίες, οι οποίες δεν έγιναν γκολ. Αντίθετα, ο Απόλλωνας μας τιμώρησε με δύο φάσεις που δεν μύριζαν γκολ, αφού η ποιότητα κάποιων παικτών του στην τελική πάσα και στο τέλειωμα των φάσεων είναι φανταστική.

Κάπου εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Στην ποιότητα της τελικής φάσης που εμείς δεν είχαμε και ο αντίπαλος είχε. Ήταν μία μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες μου, η οποία δεν είχε το ανάλογο αποτέλεσμα, όμως πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να προχωρήσουμε.

Το αποψινό ματς ήταν μία μικρή αυτοκτονία από μέρους μας, όταν απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο, χάνεις τόσες πολλές ευκαιρίες και στο τέλος δεν πετυχαίνεις τίποτα.

Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, ο οποίος πέρασε από μία δύσκολη έδρα. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, για να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Νεκρός σε χωράφι στην περιοχή Κολοσσίου, εντοπίστηκε 58χρονος τα ξημερώματα σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top