Η… «ντρίπλα» του Πάμπου για το φετινό πρωταθλητή και τη μάχη της διαβάθμισης

Η… «ντρίπλα» του Πάμπου για το φετινό πρωταθλητή και τη μάχη της διαβάθμισης

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Goal» ο Πάμπος Χριστοδούλου, ρωτήθηκε και για τη μάχη του τίτλου (αλλά και του υποβιβασμού), αποφεύγοντας ωστόσο να χρίσει φαβορί κάποια ομάδα.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση για το ποια ομάδα θεωρεί ότι έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου και ποιες ομάδες πιστεύει ότι έχουν περισσότερες πιθανότητες για να διαβαθμιστούν, έδωσε την εξής απάντηση:

«Θα διεκδικήσουν 3-4 ομάδες τον τίτλο του πρωταθλητή. Δεν μπορείς να πεις φαβορί από τώρα. Όπως έχω πει, χάνονται αρκετοί βαθμοί και αλλάζουν τα πράγματα κάθε εβδομάδα. Όσον αφορά στη διαβάθμιση, η άνοδος της Αλκής προσέδωσε μεγάλο ενδιαφέρον και θα γίνει μεγάλη μάχη για το ποιες δύο ομάδες θα πέσουν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.