Το παίρνει πάνω του ο Μαρινάκης – Τα… σκάει χοντρά για τον παικταρά – Θα το γράψει όλη η Ευρώπη!

Το παίρνει πάνω του ο Μαρινάκης – Τα… σκάει χοντρά για τον παικταρά – Θα το γράψει όλη η Ευρώπη!

O Πέδρο Μαρτίνς έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τον Πορτογάλο τερματοφύλακα.

«Σκέφτομαι το μέλλον μου εδώ, γιατί όχι. Εξαρτάται από τον Ολυμπιακό και την Πόρτο», δήλωσε μετά το ματς με την Λαμία ο Ζοσέ Σα.

Σύμφωνα με πορτογαλικό Μέσο, μάλιστα, οι Πειραιώτες βρίσκονται σε συζητήσεις με την ομάδα στην οποία ανήκει ο 25χρονος γκολκίπερ.

Όπως αναφέρει η «ojogo.pt», ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Πόρτο για την αγορά του Σα.

Μάλιστα το δημοσίευμα τονίζει, ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τον Πορτογάλο τερματοφύλακα και έχει εισηγηθεί για την αγορά του από την Πόρτο.

Επίσης αναφέρει ότι τόσο ο Σα όσο και η σύντροφος του θέλουν να συνεχίσουν να ζουν στην Αθήνα! Να σημειωθεί ότι η «ojogo.pt» επικαλείται και δημοσίευμα της εφημερίδας «SportTime».

Πηγή: pagenews.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στη Γενεύη ο ΠτΔ και η κυπριακή αποστολή: «Πυξίδα μας η ελπίδα» - Δείτε φωτογραφίες

Στη Γενεύη ο ΠτΔ και η κυπριακή αποστολή: «Πυξίδα μας η ελπίδα» - Δείτε φωτογραφίες

Στην Γενεύη έφτασε η κυπριακή αποστολή ενόψει της άτυπης διάσκεψης για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE