Πρώτα βλέπει Αναστασιάδη και μετά Ακιντζί η Λουτ

Πρώτα βλέπει Αναστασιάδη και μετά Ακιντζί η Λουτ

Στις 10:00 το πρωί της Κυριακής (16/12) προγραμματίστηκε η συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με την ιδική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Τζέιν Χολ Λουτ.

Μετά τις συναντήσεις με τον  Έλληνα αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο και τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου η κα. Λουτ φτάνει στην Κύπρο για να δει τους ηγέτες των δύο πλευρών.

Πρώτα η κα. Λουτ θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας στις 10:00 το πρωί της Κυριακής (16/12), ενώ το τετ- α –τετ της με τον Μουσταφά Ακιντζί, δεν έγινε ακόμα γνωστό πότε θα πραγματοποιηθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE