ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Χειροπέδες σε 28χρονο για ρίψη χειροβομβίδας - Ζημίες σε περιουσία 50χρονου

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Χειροπέδες σε 28χρονο για ρίψη χειροβομβίδας - Ζημίες σε περιουσία 50χρονου

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ρίψης χειροβομβίδας σε υποστατικό στο Παραλίμνι, η Αστυνομία προχώρησε την Πέμπτη (13/12) στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για 28χρονο από την επαρχία Αμμοχώστου, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πρόκειται για υπόθεση ρήψης χειροβομβίδας, η οποία είχε αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών σε υποστατικό και δύο αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, γύρω στις 2.30π.μ. το πρωί της 26ης Ιουλίου, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για πιθανή έκρηξη σε συγκεκριμένη περιοχή στο Παραλίμνι. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, χωρίς ωστόσο να γίνει κατορθωτός ο εντοπισμός του ακριβούς σημείου της έκρηξης.

Γύρω στις 9.30π.μ. της ίδιας ημέρας καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από 50χρονο, ότι σε περιτοίχισμα των γραφείων εταιρείας, στην οποία είναι διαχειριστής, αλλά και σε δύο οχήματα, που βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από τα γραφεία, έχουν προκληθεί ζημιές.

Μέλη της Αστυνομίας που μετέβησαν στη σκηνή, διαπίστωσαν ότι η ζημιές προκλήθηκαν από έκρηξη, η οποία, όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, οφείλεται σε αμυντική χειροβομβίδα. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές ζημιές σε πλαϊνό τοίχο του υποστατικού και στα δύο οχήματα, από τα οποία το ένα είναι ιδιοκτησία της πιο πάνω εταιρείας και το δεύτερο σε εταιρεία ενοικίασης οχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE