Πολύ κάτω… Χαμηλή θέση για Ρονάλντο σε αυτή την κατηγορία στο Καμπιονάτο

Πολύ κάτω… Χαμηλή θέση για Ρονάλντο σε αυτή την κατηγορία στο Καμπιονάτο

Τα Ιταλικά μέσα έβγαλαν τη λίστα με τις περισσότερες επιτυχημένες ντρίμπλες και ο Κριστιάνο είναι πολύ κάτω. Πρώτος ο Κιέζα, συμπαίκτης του CR7 στο Νο2!

Ο εξτρέμ της Φιορεντίνα, Φεντερίκο Κιέζα, είναι ο πρώτος στη λίστα με 36 ντρίμπλες και στη 2η θέση βρίσκεται ένας συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος κάνει τρελή χρονιά, ο Ζοάο Κανσέλο (35). Τους δύο ακολουθούν o δεξιός μπακ της SPAL, Λατσάρι, και ο αμυντικός της Τζένοα, Μπιράσκι, ενώ πιο κάτω είναι οι Ιλιτσιτς (26 στις 36) της Αταλάντα και ο Σούσο της Μίλαν (25 στις 34). Οσον αφορά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, βρίσκεται στην… 26η θέση έχοντας 17 επιτυχημένες ντρίμπλες από τις 35 που έχει επιχειρήσει.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE