Πλήγμα για Λίβερπουλ – Ποιο βασικό παίκτη ‘χάνει’ ο Κλοπ!

Πλήγμα για Λίβερπουλ – Ποιο βασικό παίκτη ‘χάνει’ ο Κλοπ!

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε ότι ο αμυντικός, Τζο Γκόμες, που τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι κόντρα στην Μπέρνλι, θα μείνει εκτός για έξι εβδομάδες.

Ο 21χρονος έχει ξεκινήσει φέτος σε 12 αγώνες στην Premier League, όμως τραυματίστηκε στο ματς με την Μπέρνλι στο Turf Moor και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Οι Reds, μέσω του επίσημου site τους, έκαναν γνωστό ότι ο ύψους 1.88μ. αμυντικός θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για να επιστρέψει στη δράση.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE