Η αναφορά του ΠτΔ σε μεταρρυθμίσεις και SAFE πριν την έναρξη του Υπουριγκού - «Είναι σημαντικό να προχωρούμε»
Στις ενέργειες της Κυβέρνησης για εκσυγχρονισμό του κράτους αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 18:00 λήφθηκε πληροφορία ότι άγνωστο πρόσωπο παραβίασε πόρτα του γραφείου και εισήλθε εντός του κτιρίου.
Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία εντόπισαν τον ύποπτο εντός του γραφείου. Σημειώνεται ότι από την επίθεση τραυματίστηκε ο ίδιος ενώ ισχυρίστηκε ότι ήταν άστεγος και έψαχνε στέγη για να κοιμηθεί.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Στάση εργασίας μετά την εισβολή 25χρονου στα γραφεία των ΥΚΕ - «Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα»
Πρόκειται για 25χρονο Σομαλό, ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου παραδέχθηκε ενοχή στα αδικήματα παράνομης εισόδου και κακόβουλης ζημιά. Σημειώνεται ότι του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις