Θρήνος για τον 22χρονο Ντανιέλ - Στο κεφάλι το μοιραίο χτύπημα από την πτώση πασσάλου - Δείτε φωτογραφία
Με μια τραγωδία σημαδεύτηκε το Πάσχα του 2025 αφού έχασε τη ζωή του, έπειτα από πτώση πασσάλου, ο 22χρονος Ντανιέλ Κρίστιαν Φρατιλέσκου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 18:00 λήφθηκε πληροφορία ότι άγνωστο πρόσωπο παραβίασε πόρτα του γραφείου και εισήλθε εντός του κτιρίου.
Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία εντόπισαν τον ύποπτο εντός του γραφείου. Σημειώνεται ότι από την επίθεση τραυματίστηκε ο ίδιος ενώ ισχυρίστηκε ότι ήταν άστεγος και έψαχνε στέγη για να κοιμηθεί.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Στάση εργασίας μετά την εισβολή 25χρονου στα γραφεία των ΥΚΕ - «Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα»
Πρόκειται για 25χρονο Σομαλό, ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου παραδέχθηκε ενοχή στα αδικήματα παράνομης εισόδου και κακόβουλης ζημιά. Σημειώνεται ότι του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις