ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεισαν ραντεβού μαζί τους και τους φόρεσαν χειροπέδες

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεισαν ραντεβού μαζί τους και τους φόρεσαν χειροπέδες

Οι δύο αλλοδαπές που συνελήφθησαν σε διαμέρισμα στην Γερμασόγεια, έπεσαν στην παγίδα της Αστυνομίας.

Πρόκειται για μια γυναίκα από την Λευκορωσία και μια από την Ρωσία, 44 και 46 χρόνων αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», η σύλληψή τους έγινε μέσα στο διαμέρισμά τους και αφού προηγουμένως ο πληροφοριοδότης της Αστυνομίας, λειτούργησε σαν δόλωμα, προσποιούμενος τον ενδιαφερόμενο πελάτη και έκλεισε συμφωνία για να έρθει σε σεξουαλική επαφή.

Η πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία, ανέφερε ότι σε διαμέρισμα στην περιοχή Γερμασόγειας, είχε μετατραπεί σε χώρο παροχής ερωτικών και άλλων συναφών υπηρεσιών επ’ αμοιβή.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, οι δύο γυναίκες προωθούνταν στην πορνεία, βρίσκοντας πελάτες και κάποιοι εισέπρατταν μερίδιο από το αντίτιμο του πληρωμένου έρωτα.

Η εξυπηρέτηση μάλιστα, φαίνεται να περιελάμβανε διάφορα προγράμματα, με ταρίφες που κυμαίνονταν από τα 50 μέχρι τα 100 ευρώ!

Στο διαμέρισμα, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, αριθμός προφυλακτικών, άλλα βοηθήματα του σεξ, κινητά τηλέφωνα, διάφορα έγγραφα, χρηματικό ποσό ύψους 7 χιλ. ευρώ και μικρή ποσότητα κοκαΐνης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE