Απειλεί την Ελλάδα ο πρώην αρχηγός του Τουρκικού στρατού: «Θα πάρω το όπλο μου»

Απειλεί την Ελλάδα ο πρώην αρχηγός του Τουρκικού στρατού: «Θα πάρω το όπλο μου»

“Αν η Ελλάδα επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια θα πάρω το όπλο και θα πάω εναντίον της”, δήλωσε ο πρώην αρχηγός του τουρκικού στρατού Ιλκέρ Μπασμπούγ σε εκπομπή του αντιπολιτευτικού καναλιού Χαλκ TV.

Ο Ιλκέρ Μπασμπούγ είπε ακόμη πως αν η Ελλάδα επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα θα κάνει το δεύτερο λάθος στην ιστορία της.

“Η Ελλάδα αν κάνει το λάθος βήμα τότε θα βρει 80 εκατομμύρια ανθρώπους εναντίον της. Είμαι 75 χρόνων, αν η Ελλάδα επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια θα πάρω το όπλο μου και θα πάω εναντίον της”, είπε.

Υποστήριξε ακόμη πως η τουρκική εθνοσυνέλευση θα πρέπει να επαναφέρει στην ατζέντα της την απόφαση για casus belli που έλαβε το 1995 και να πει ότι τη στηρίξει όπως είναι.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE