ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Οι ισχυρισμοί και τα αναιρεθέντα στο χώρο διαμονής τους

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Οι ισχυρισμοί και τα αναιρεθέντα στο χώρο διαμονής τους

Η δύο αλλοδαπές γυναίκες που συνελήφθησαν την Παρασκευή (9/11) για πορνεία, έδωσαν τις δικές τους εξηγήσεις στους ανακριτές.

Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκαν ότι είναι θύματα εμπορίας προσώπων.

Στο διαμέρισμα τους, όπου «μπούκαραν» μέλη της Αστυνομίας και προχώρησαν στην σύλληψή τους, εντοπίστηκαν έξι χιλιάδες ευρώ και ποσότητα ναρκωτικών.

Να θυμίσουμε ότι, το απόγευμα της Παρασκευής (9/11) ο Ουλαμός Πρόληψης Εγκλημάτων (ΟΠΕ) πραγματοποίησε μεγάλη επιχείρηση με σκοπό τον εντοπισμό παράνομων υποστατικών όπου γυναίκες εξασκούν το επάγγελμα της πορνείας.

Οι συλλήψεις των δύο αλλοδαπών γυναικών έγινε στα πλαίσια της επιχείρησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής την αναπομπή του νόμου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που αφορά τον έλεγχο της ανάληψης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα από πρώην κρατικούς αξιωματούχους και δημόσιους υπαλλήλους, ενσωματώνοντας τροποποιήσεις που σχετίζονται κυρίως με την απόκτηση μετοχών.

BEST OF TOTHEMAONLINE