Tι θα’ χει να ΛΕΕΙ για το ΔΙΑΜΑΝΤΙ-ΤΑΜΑΡΙ ο Μπαλταζάρ…

Tι θα’ χει να ΛΕΕΙ για το ΔΙΑΜΑΝΤΙ-ΤΑΜΑΡΙ ο Μπαλταζάρ…

Είναι πολλοί που διερωτώνται ποιος ανακάλυψε τον Μούσα Αλ Ταμάρι για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ.

Με τις εμφανίσεις του, μέχρι σήμερα, ο 21χρονος ακραίος επιθετικός, αποδεικνύει ότι καθόλου υπερβολικό δεν είναι το τιμητικό παρατσούκλι που του κότσαραν «Μέσι της Ιορδανίας». 

Ήδη ξεκίνησαν να παίζουν οι σειρήνες, ότι τον παρακολουθούν από το εξωτερικό. Και απο χώρες, όπου το… πετάνε στον αέρα το χρήμα, όπως η Σαουδική Αραβία. 

Ξέρετε ποιος θα λέει για πολλά χρόνια, ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο, για την ανακάλυψη αυτού του «διαμαντιού» από την Ιορδανία; 

Ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ Μπρούνο Μπαλταζάρ, επειδή κάποιος φίλος του, τον είχε δει τον Τάμαρι σε ένα παιχνίδι με την πρώην ομάδα του και έπαθε πλάκα με τα προσόντα του. 

Λέγοντας του Μπρούνο, να πει στους εργοδότες του στην ομάδα της Λευκωσίας, να πάνε να τον πάρουν με κλειστά μάτια! Η συνέχεια της ιστορίας είναι γνωστή… 

Ο Πορτογάλος τεχνικός, μπορεί να μην πέτυχε ιδιαίτερα πράγματα στους λίγους μήνες που ήταν στον ΑΠΟΕΛ (ακόμα και για το πρωτάθλημα που πανηγύρισε, λίγοι είναι αυτοί που μιλούν για τεράστια συμβολή εκ μέρους του), αλλά δικαιούται να περηφανεύεται, ότι βοήθησε την εταιρία να κάνει αυτή τη μεγάλη επένδυση με τον Τάμαρι. 

Σύντομα τα χρήματα που δαπάνησαν για να τον φέρουν στον Αρχάγγελο το περασμένο Καλοκαίρι, αναμένεται να πολλαπλασιαστούν! 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE